Uradi sam: Samohrana majka izgradila kuću od kontejnera za isporuku za $4000

Uradi sam: Samohrana majka izgradila kuću od kontejnera za isporuku za $4000

Stambeni kontejneri Svetli primeri Uradi sam

Samohrana majka izgradila je kuću od kontejnera za isporuku za $4000! Ovaj primer pokazuje nam kako je uz dobru organizaciju i planiranje, sve moguće.

Reciklirani teretni kontejneri čine sjajne male kuće i lako se prenose. Najbolji stvar kod izgradnje vašeg doma od teretnog kontejnera…oni su pristupačni.

Lulu je samohrana majka koja nije imala vremena ni interesa raditi puno radno vreme samo da bi platila stanarinu. Pa kad se morala preseliti iz svog konvencionalnijeg doma, odlučila je preseliti se, zajedno sa ćerkom, u kuću napravljenu od recikliranog teretnog kontejnera. Bez iskustva u gradnji, Lulu je provela samo mesec dana praveći otvore za prozore i vrata, ugrađujući izolaciju i osnovnu kuhinju (zajedno sa malim šporetom na plin i protočnim bojlerom). Koristeći samo reciklirane građevinske materijale, uključujući korišćene podne ploče, prozore, ormariće, vrata, kadu, wc šolju i lavabo – ona je preuredila ovaj kontejner u dom za oko $4000. U ovu sumu uključena je i cena prikolice na kojoj se kontejner nalazi.

Ukoliko Vam se dopao ovaj tekst molimo Vas da ga podelite sa svojim prijateljima ili da se prijavite na email obaveštenja o novim tekstovima.

Please follow and like us:

1 thought on “Uradi sam: Samohrana majka izgradila kuću od kontejnera za isporuku za $4000

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *