Kontejner za isporuku pretvoren u udobnu kuću

Kontejner za isporuku pretvoren u udobnu kuću

Stambeni kontejneri

Ova udobna kuća napravljena je 2014. godine na porodičnom ranču u blizini Laredoa u Teksasu. Možda nije ekstravagantna kao ona o kojoj smo pisali ranije u posebnom tekstu, ali udobna je i sadrži sve potrebno za život van mreže. Ako želite napraviti svoju ličnu kuću od kontejnera za isporuku, ovo je jedna od sjajnih ideja.

Dom je izgrađen od kontejnera za isporuku dugačkog 12 metara, ukupne površine 30 kvadratnih metara. Kao i druge malene kuće, i ova ima veliki natkriveni trem koji pruža dodatni prostor na otvorenom. Na tremu se nalaze sto i stolice, a tu je i televizor. Nije loše mesto za druženje u toplim letnjim večerima!

Kuhinja ima svu potrebnu opremu od nerđajućeg čelika i puno gornjih i donjih ormara za odlaganje. Zidovi su obloženi raznobojnim daskama od kedrovine koje pružaju lep moderan izgled.

U kući se nalaze dve spavaće sobe i jedno kupatilo. Glavna spavaća soba sadrži bračni krevet, a drugoj se nalaze kreveti na sprat. Raspored u ovoj kućici pokazuje koliko funkcionalnog životnog prostora možete spakovati u kutiju dugačku 12 metara.

U kupatilu se nalazi tuš u punoj veličini sa protočnim bojlerom, kao i lavabo i wc šolja. Kući nedostaju veliki prozori koji su poželjni u sićušnim kućama, ali LED svetla, koja se nalaze po celoj kući, osvetljavaju prostor.

Ova je kuća oglašena je na prodaju na internet stranici Tiny House Builders za 37500 dolara. Oglas više nije aktivan, pa je možda i prodata. Ipak, predstavlja odličan primer kuće napravljene od recikliranog kontejnera za isporuku, a da pritom poseduje mnoge pogodnosti.

Možete videti više fotografija ove kuće na Tiny House Builders sve dok se ovaj oglas ne skine sa njihove internet stranice.

Reciklirani kontejneri za isporuku imaju razne namene i o tome smo pisali u izdvojenom tekstu.

Jeste li napravili svoju kuću od kontejnera za isporuku i njen izgled želite podeliti sa našom publikom? Kontaktirajte nas i objavićemo tekst o tome!

Ukoliko Vam se dopao ovaj tekst molimo Vas da ga podelite sa svojim prijateljima ili da se prijavite na email obaveštenja o novim tekstovima.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *