Pišite za nas

Želite li pisati za Samoodrživost? Sjajno! Pozdravljamo visokokvalitetne postove gostiju i uvek smo u potrazi za saradnicima. Pišući za nas moći ćete podeliti svoje znanje s drugima, dok svoj brend izlažete širokoj publici. Srećna kuća!

Samoodrživost odnosi se na održivi život, život izvan mreže, uravljanje domaćinstvom, baštovanstvo, čuvanje i pripremu hrane, obnovljive izvore energije, preživljavanje / pripremanje i prirodno zdravlje.

Ako imate iskustva u bilo kojem od ovih područja i želite poslati ideju za članak, pogledajte upute u nastavku. Ako niste bloger u sličnoj niši, nemojte se iznenaditi ako dobijete negativan odgovor na svoj upit!

Smernice za saradnike:

  • Članci moraju biti orginalni i sastojati se od minimalno 1000 reči. Ne smeju biti objavljeni nigdje drugde.
  • Članci moraju biti dobro napisani, informativni i u razgovornom tonu.
  • Treba uključiti barem jednu kvalitetnu fotografiju veličine najmanje 500 x 500 px. To mora biti vaša fotografija ili bez autorskih prava. Slanjem vaših fotografija prihvatate da ih podelimo uz vaš članak na našim profilima na društvenim mrežama.
  • Moraju se navesti izvorni izvori za sve činjenice, studije ili statistike koje navedete u svom članku.
  • Vaš bi članak trebao imati dobar naslov koji privlači pažnju čitatelja. Mi možemo izmeniti naslov ako smatramo da je to potrebno.
  • Osim linkova na svoje izvore, možete uključiti jedan link ka vašoj internet stranici. NEĆEMO prihvatati članke s vezama na proizvode ili prodajne stranice.
  • Nećemo objavljivati ​​neželjene članke korisnika koji samo traže lake backlink-ove. Dobijamo puno ovih priloga, pa nas kontaktirajte samo ako imate jedinstven, kvalitetan sadržaj za deljenje u vezi s gore navedenim temama. Ako je vaš članak lošeg kvaliteta ili sadrži više / nepovezanih veza, nemojte se iznenaditi ako dobijete negativan odgovor.

Da biste poslali ideje o članku na razmatranje, ispunite obrazac ispod sa naslovom (članka) i, ako je potrebno, kratkim objašnjenjem. Ubrzo potom, ćemo vam se javiti!