Odricanje od odgovornosti

Materijal predstavljen na internet stranici Samoodrživost služi samo u informativne svrhe. Uzimanjem bilo kojeg informativnog ili obrazovnog materijala s ove internet stranice, vi preuzimate sve rizike za obrađeni materijal. Slažete se da ćete obeštetiti, držati se neškodljivima i braniti Samoodrživost od bilo kakvih potraživanja i štete kao rezultat svih obuhvaćenih informacija. Ne možemo biti odgovorni za bilo kakvu imovinsku ili medicinsku štetu uzrokovanu temama o kojima čitate na našoj internet stranici. Savetujemo vam da proverite svoje lokalne zakone, jer su neki od podataka na koje upućujemo nezakoniti u nekim područjima.

Samoodrživost ne preuzima nikakve tvrdnje, obećanja ili garancije o apsolutnoj tačnosti, celovitosti ili adekvatnosti sadržaja ove internet stranice i izričito se odriče odgovornosti za greške i propuste u sadržaju ove internet stranice. Samoodrživost može u bilo kojem trenutku izmeniti podatke radi dodavanja, ažuriranja ili ispravljanja pruženih podataka. Samoodrživost ne daje garancije za potpunost ili tačnost informacija i podataka. Samoodrživost pokušava održati najvišu tačnost sadržaja na svojoj internet stranici. Bilo kakve greške ili propuste treba prijaviti radi istrage.

Pojedinci koji pristupaju ovoj internet stranici sami će odrediti koliko su informacije i podaci prikladni za njihovu upotrebu i nameru. Samoodrživost ni u kojem slučaju neće biti odgovoran za štetu nastalu upotrebom ili oslanjanjem na ove podatke. Samoodrživost ne garantuje da uporaba informacija sa naše internet stranice neće narušiti ili prekršiti prava drugih.

Ova internet stranica može sadržavati veze na vanjske internet stranice ili sisteme koji nisu u vlasništvu ili pod nadzorom internet stranice Samoodrživost. Samoodrživost će prema vlastitom nahođenju utvrđivati ​​da li je vanjska internet lokacija u skladu sa svrhom internet stranice zavisno o slučaju.

Odricanje

Većina veza na Samoodrživost pruža se za atribuciju ili kao dodatni resursi za čitatelje kako bi istražili što više. Neke veze do proizvoda daju nam malu proviziju.

Ovaj blog prihvata oblike novčanog oglašavanja, sponzorstva ili druge oblike naknade. Ovaj blog koristi poveznice i preporuke. Ponekad se na ovom blogu mogu dobiti besplatni proizvodi / usluge za pružanje mišljenja o tim proizvodima / uslugama, njihovim internet stranicama i raznim drugim povezanim temama. Primljena naknada nikada neće uticati na sadržaj, teme ili postove objavljene na ovom blogu.