solarni spoljni tuš

5 Uradi Sam ideja za solarni spoljni tuš

Uradi sam Voda

Spoljni tuševi oduvek su bili popularni za kampove ili male vikendice, ali postaju sve popularniji kod svih tipova vikendica ili kuća. Zbog toga ćemo vam predstaviti 5 uradi sam ideja za solarni spoljni tuš.

Spoljni tuš odličan je za rashlađivanje u vrućim letnim danima, ali je koristan i za one koji dane provode prljavi u bašti, radeći dvorišne poslove ili za pranje kućnih ljubimaca. A ako vodu zagreva Sunce, oni su neverovatno ekonomični.

Solarni tuševi mogu se kupiti na raznim mestima, ali oni su i prilično jednostavan projekat za one koji vole da sami prave stvari i koji žele uštedeti novac. Pogledajte ove ideje za solarni tuš – od ultra fantastičnih do super rustikalnih – koje se mogu napraviti jednostavno i ekonomično.

Ovaj raskošni tuš na otvorenom prilično je zanimljiv, s puno prostora i ogromnim solarnim grejačem za vodu. Iako to izgleda skupo, grejači i vodovodne cevi i delovi pronađeni su na oglasima veoma jeftino.

Ovaj spoljni tuš malo je rustikalniji, ali izrađen je od vrlo jeftinih i polovnih materijala. Zidovi su reciklirane palete od drveta, a crno crevo služi kao sakupljač / grejač vode. Pogledajte planove za ovo postavljanje na DIY Palete Furniture.

Evo još jednog vrlo jednostavnog „uradi sam“ tuša koji koristi sve jeftine, polovne materijale. Rezervoar je stari bojler obojen u crno kako bi tokom dana upijao sunčevu toplotu. Kao baza koristi se dno stare tuš kabine koje je kupljeno za 5 dolara, a zidovi su izrezani od delova stare ograde. Više na Mother Earth News.

Ova sjajna kućica na drvetu ima prostor ispod za solarni tuš. Crni rezervoar i sakupljač vode nalazi se na južnoj strani krova kućice i vrlo je učinkovit, pružajući veoma vruću vodu. Više na Kids from Kanata.

Ovo je još jedan solarni tuš napravljen veoma jeftino od recikliranih materijala. Jednostavni rezervoar vode izrađen je od komada crne cevi koji pruža dovoljno tople vode za 8-10-minutno kupanje. Pogledajte više na Proficient Prepping.

Budući da se čini da je metoda crnih creva toliko učinkovita za samostalne spoljne tuševe, evo kratkog video zapisa koji pokazuje kako kako napraviti ovakav tuš. To se takođe može koristiti za zagrevanje spoljnog bazena ili saune ili za bilo šta drugo za šta vam može biti potrebna topla voda.

Ukoliko Vam se dopao ovaj tekst molimo Vas da ga podelite sa svojim prijateljima ili da se prijavite na email obaveštenja o novim tekstovima.

Please follow and like us:

1 thought on “5 Uradi Sam ideja za solarni spoljni tuš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *