knjiga 5G i elektro-magnetne frekvencije

5G i elektro-magnetne frekvencije – Daniel i Rayan P. Debaun

Literatura

Knjiga, koju su pisali Daniel i Ryan P. Debaun, „5G i elektro-magnetne frekvencije“, u izdavaštvu izdavačke kuće Esotheria, pruža vam mogućnost da saznate više o dokazanim zdravstvenim rizicima od EMF zračenja koju emituju mobilni uređaji i šta vi možete učiniti da zaštite sebe i svoju porodicu.

knjiga 5G i elektro-magnetne frekvencije
https://esotheria.com/knjiga/daniel-rayan-p-debaun-5g-i-elektro-magnetne-frekvencije/

Vodite računa o sebi i zdravlju vaše porodice. Ali, može li postojati tiha, nevidljiva opasnost koja ima mogućnost da naškodi vama i vašoj porodici? Ta opasnost je zračenje elektromagnetnih frekvencija (EMF).

Jedno od najbrže rastućih zdravstvenih problema sa kojim se suočava naše društvo. EMF zračenje je proizvod moderne tehnologije kao što su tableti, mobilni telefoni, lap topovi, Wi-fi, kao i pametna brojila.

Svi ovi uređaji predstavljaju smetnju po zdravlje, i svi smo mi zamorci u ogromnom eksperimentu sa mnogo nepoznatih posledica.

Neko bi pomislio da su ove tehnologije proverene, regulisane i bezbedne. Naravno da nas vlada i druge regulatorne agencije ubeđuju da su ove tehnologije u potpunosti bezbedne, pre nego što su odobrene za široku upotrebu, zar ne?

Razmislimo ponovo. Većina judi na svetu redovno koristi mobilne telefone. Većina domaćinstava poseduje Wi-fi konekciju. Čak i škole postaju naširoko zavisne od korišćenje bežičnih uređaja.

Ipak, nijedna od ovih tehnologija nije dokazano bezbedna po ljude za dugoročno izlaganje ovim tehnologijama.

U suštini, nauka potvrđuje da EMF koji se emituje iz običnih elektronskih uređaja može da izazove određene biloške promene u telu. Mnoga istraživanja su već pokazala da ta zračenja mogu da vode ka dugoj listi zdravstvenih problema – neki od njih zaista mogu biti prilično ozbiljni.

Eksplozivna upotreba samo mobilnih uređaja se pojavila tokom poslednjih dvadeset godina, a mi smo tek zagrebali po površini onoga što nas u domenu tehnologije čeka.

Deca današnjice će biti više izložena velikoj dozi EMF zračenja nego ona deca koja su rođena pre deset godina. Koje su posledice i šta možemo da uradimo sada kako bismo umanjili posledice?

Postoji li rešenje?

Srećom, postoje jednostavni i delotvorni koraci koje možemo da preduzmemo kako bismo umanjili rizik koji prouzrokuju ova zračenja. Ključ je u obrazovanju.

U ovoj knjizi dva istinska stručnjaka daju informacija upakovane zajedno sa suštinskim obrazovanjem koje vam je potrebno kako biste napravili pametne izbore i ostali bezbedni kada se radi o tehologiji.

U knjizi ćete naučiti:

Najpraktičnije mere predostožnosti da zaštitite sebe i svoje najbliže od EMF zračenja.

  • Šta je EMF zračenje i kako ono biološki pogađa telo.
  • Najveći zdravstveni rizici, uključujući neplodnost kod muškaraca i žena, oštećenje DNK-a, mutacija ćelija, rak i drugi zdravstveni rizici.
  • Najjači izvori EMF zračenja.
  • Šta je 5G i koji su potencijalni rizici po zdravlje?
  • Najnovije naučne studije koje sve to rasčlanjuju na bolesti i stanja.
  • Kako EMF zračenje posebno pogađa decu i one koji su hipersenzitivni na elegromangnetna zračenja.
  • Zbog čega su trenutni bezbedonosni standardi za EMF nedovoljni.
  • Zbog čega nije dobro da držite telefon na uhu.
  • Opasnost od lap topova i drugih uređaja.
  • Da li stikeri, diode, harmonizatori i drugi marketinški proizvodi koji važe za zaštitu imaju ikakvo utemeljenje u nauci.

Aposlutno obavezno štivo  za sve zdravstvene radnike! Nutricionistički terapeuti su već uvideli efekte EMF-a na regulaciju šećera u krvi i hormona, kao i potencijalnih epigenetskih efekata na našu decu i unuke koja se može opisati samo kao zastrašujuća.

Ove informacije su naročito važne za domaćinstva u kojima rastu deca, za koje je prekoemerna izloženost elektromagnetim poljima postala endemska.

Ovu knjigu možete poručiti na kućnu adresu preko internet stranice izdavačke kuće Esotheria klikom ovde.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *